404 error on property
Updated on April 23, 2018 in Kensington
9 on April 12, 2018

Im getting 404 error on new properties. The demo properties works but any new property shows.

  • Liked by
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
Moderator 0 on April 12, 2018

hi hugo,
Have you tried to update your permalink?
settings–>permalinks–>save changes

  • Liked by
Cancel
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
Message :
1 on April 13, 2018

I already did it but it did not work

on April 13, 2018

Have been you set it also to postname in the permalin settings?
If still facing trouble, can I login into your web? send your credential login through secret message box below

Show more replies
  • Liked by
Cancel
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
Message :
1 on April 14, 2018
on April 16, 2018

I have seen it is working normal right now. I have also tried to make a new property listing and it is working like what it should be.

http://probien.brandidea.com.mx/property/new-kensington-property/

Show more replies
  • Liked by
Cancel
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
Message :
1 on April 17, 2018

Hi already try to create a new property and does not works for me. Still throw me a 404 error.
The new property url is http://probien.brandidea.com.mx/property/new-property/

on April 17, 2018

I think it is bug but for awhile you can fix now by inserting complete information about your properties such as price, location, year built, etc…
I have filled this post (http://probien.brandidea.com.mx/property/new-property/) with some information abot price, location, etc andnow it is normal now, no 404 any more.

Show more replies
  • Liked by
Cancel
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
Message :
1 on April 21, 2018

This work for me, thanks. Now i have a question about if its possible to have a property in sale and in rent, i mean both options. Thanks for the support.

on April 23, 2018

sorry but, it is not possible, you have make two different property listing if you want to set sale or rent.

Show more replies
  • Liked by
Cancel
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
Message :
Loading more replies
You are not logged in

Please login here or simply sign up here .