3rd try: ECAE problem
Updated on December 31, 2018 in Easy Custom Auto Excerpt
8 on December 29, 2018

This is my 3rd try at getting support to advise me how to fix this peoblem. I bought the support license and I expected that if I found a problem that you would help resolve it. It’s now been almost 3 weeks. Please help!

Multi License for Easy Custom Auto Excerpt
Order Number : 23616
Number of License : 1
Expiry date : 17 July,2019 03:24 GMT
I noticed that when the “load more” button at the bottom of the posts is clicked, more posts will load, but the “Read more ➥” link doesn’t show up on subesquent posts.
I wrote to the theme dev, who answered back with this:
1/ That’s button from a plugin “Easy Custom Auto Excerpt” – and it doesn’t callback again when ajax load. Let’s remove it and use read more button from the theme.
You can enable read more button from the theme via Customize > Other Post Layout Options > Add More “Read More” button.
I followed those instructions and even disabled ECAE. However, now no “read more” link is displayed anywhere.
I’ve reset everything back to the way it was. I’m wondering if you might have a chance later to take a look at this for me. Thank you for any advice.
Tod

  • Liked by
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
Moderator 0 on December 31, 2018

Hi tod.w,
Can you give us the credential login to your website? We will figure it out what is going wrong.

  • Liked by
Cancel
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
Message :
1 on December 31, 2018

Thank you. See below.

on December 31, 2018

After I inspect, the problem is come from style.css code which hide the button.

http://prntscr.com/m1irql

I disable this and now the read more button display.
(refresh the browser by clearing cache to see the effect)

Show more replies
  • Liked by
Cancel
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
Message :
0 on December 31, 2018

Hi – thank you. The "Read More" now is displayed when loading more posts. One thing: can you restore my custom text "Read More ➦"in color #913727. I can’t upload an example image – get an error.

Best regards,
Tod

  • Liked by
Cancel
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
Message :
1 on December 31, 2018

I notice that ECAE and pro have been deactivated. Is it okay if I activate them again?

on December 31, 2018

Read more text color has been restored.
If you activate ecae it will has two read more button.

Show more replies
  • Liked by
Cancel
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
Message :
1 on December 31, 2018

Yes, I see the two buttons. So how do I disable the "Read more »" so my only custom text appears?

on December 31, 2018

I have display none to read more button from theme and display it after 10th post so it will display after click load more posts button.
It might helps.

Show more replies
  • Liked by
Cancel
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
Message :
Loading more replies
You are not logged in

Please login here or simply sign up here .