Why isn’t the load more button working?
Updated on September 15, 2017 in Hide Show Comment
4 on September 15, 2017

Hi there,

I want to show the load more…
But it’s not working.

I identified the classnames of my comments. It’s “comment

So I put in .comment in the Load More Button Identifier area.

I have more than 3 comments to load from, but it still does not show it!

Isn’t this working with the latest WordPress update or what?

This is what I see when I debug:

  • Liked by
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
0 on September 15, 2017

By the way: show / hide comment does work.

But I want to use load more and that one doesn’t work at all…

This is what I see when I debug:

  • Liked by
Cancel
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
Message :
0 on September 15, 2017

Sorry, can’t edit my posts anymore so that’s why I do this.

This is what I see when I debug:

View post on imgur.com

As you can see, the class is .comment, right? So I don’t get what I am doing wrong.

  • Liked by
Cancel
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
Message :
Moderator 0 on September 15, 2017

Hi there!

Can I see your website, so I can debug it?

Thank you

  • Liked by
Cancel
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
Message :
0 on September 15, 2017

Hello zea,
Thanks but it’s on localhost now.

I think it was cache though…

Suddenly, it works now!

Thank you for the quick response, really appreciate the service!

  • Liked by
Cancel
By using the forum you are agree with tonjoo studio license agreement
Message :
Loading more replies
You are not logged in

Please login here or simply sign up here .